Träning?

Jag vill börja träna igen, men eftersom min chef har gjort om mitt schema så blir det inte så mycket sånt längre:( jag tänkte testa på Aerobic imorgon vid halv 6 men min mamma sabbade det för hon ville att jag skulle hämta Hugo efter jag hade slutat jobba så jag hinner inte med träningen för jag slutar halv 5. Men men tänkte köra på fredag istället då. Kata på jobbet sa att de var ett roligt passa på fredagar, det heter medel. Så jag får se om de blir något med det, brukar alltid komma något ivägen när jag tänker göra något. Så imorgon blir det lång promenad med Hugo istället då. Hehe Kom på nu att jag ta med honom hem och laga mat och sedan gå en sväng med honom efter det. Måste komma igång med träningen igen allså. Jag ska bara komma i en kläning och den ska sitta fint ;)


Kommentarer
Postat av: malin

sv Eva; hejhej! tjejen som jag driver bloggen ihop med har gjort den, hon gör egna smycken & sedan säljer hon dom efter intresse :) intresserad av den?

kram malin

2011-01-24 @ 22:33:26
URL: http://mmsi.blogg.se/
Postat av: malin

sv eva; 60 kronor plus frakt tar hon, så 85 kronor allt som allt :) Kram

2011-01-25 @ 23:53:00
URL: http://mmsi.blogg.se/
Postat av: malin

sv eva; den lär passa dig för den är justerbar och passar alla fingrar :) då behöver hon din adress och sen ska du få hennes kontonummer! :)

2011-01-28 @ 19:50:28
URL: http://mmsi.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Nice blogg! Hur länge har du haft din blogg?

2011-07-20 @ 07:44:14
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0