Köpa The hills

Inlägget är publicerat 2008-03-24 i " Mitt liv " / 20:30:43

Är det någon som vet vart man köper The Hills med svensk text i Sverige?? Det var en som tipsade men de var på engelska och de vill jag inte ha det.. skulle bli super glad om någon viste.. älskar verkligen den serien..

Wallander

Inlägget är publicerat 2008-03-24 i " Allmänt " / 20:29:18

Blir att se Wallander ikväll då på 4 vid 21.00 fotografen heter den vist.. tycker den är sådär faktiskt,.. Jag är mer Beck fan.. men men..


Skinjacka

Inlägget är publicerat 2008-03-24 i " Mitt liv " / 14:17:42

Detta är den jag pratade förut om att jag ahde köpt.. säg gärna vad du tycker.. hehe

 Jag har tagit själv.. hehe

 Hel bild..

Kanske är lite svårt att se.. men mamma har tagit hel kortet, ps hon vet inte riktigt hur min kamra fungerar.. hehe

What a funck?

Inlägget är publicerat 2008-03-23 i " Allmänt " / 18:39:35

Jag är inte den som är den men när jag fick höra att Benji madden hade gått till Paris Hilton allså.. då kan man börja undra vad världen är på väg.. Han värkar vara såå gullig så går han till en sån skatta.. ursäkta men jag är inte en av dem som älskar Paris Hilton.. Hoppas att han fattar att hon är inget att ha..


Kunde bara inte låta bli..

Inlägget är publicerat 2008-03-22 i " Allmänt " / 21:03:13

Vill inte ha mer snö här ju.. men men. Kunde inte låta bli att ta ett kort när jag var ute och gick med min gulliga vovve Ragge... vart ganska snyggt kort.. hehe.. Har även gått påsk godis idag.. hehe.. :);) var på påskmat hos min farmor förut idag.. diggar inte påskmat.. men de vara bara att le och svälja men men. man vill ju inte göra famor arg ju.. :) tss,...

Skriv gärna vad ni tycker.. !

 Nere i hagen hos mig..

Laruen Conrad

Inlägget är publicerat 2008-03-22 i " Allmänt " / 20:58:08

En tjej från The Hills och Laguna beach.. I The Hills handlar om när hon flyttar till L.A. Hon har jobb på en stor tidning där hon jobbar med en polare.. Så får man följa med henne på olika uppdrag som att organisera en fotning m.m.. sjävklart är de ju bråk och kärlek.. men jag älskar det.. hehe :) rekomenderar verkligen att se den.. går på mtv.. Hon har även ett eget märke som heter Laruen Conrad. Hon har verkligen snygg stil oxå.. bara att kolla på bilden och avgör själva.. hehe.. :)

Laruen Conrad..


The Hills<3

Inlägget är publicerat 2008-03-22 i " Allmänt " / 20:50:57

åå vad jag älskar den serie allså.. Älskar Laruen Conrad och Audrina Patridge. De är såå roliga.. såg lite på sreien idag, men var tvungen att dra ner till framor.. :( ville se mer ju.. hehe  Tagit fram lite bilder på dem.. hehe :)

 Laruen och Audrina..

 Laruen med Jason.. var ett jättefint par :)  förutom han är som han är.. hehe

Ufmässa

Inlägget är publicerat 2008-03-19 i " Mitt liv " / 20:39:46

idag har jag varit på ufmässa hela dagen.. det gick ganska bra förutom att jag och Emma tog med oss för mycket grejor så vi fick göra om hela montern men men delv bra till slut. :) vi säljer dvd-ställ och vi heter DvD-fixarna UF.. kanske hört talas som oss?? fast vi är inte så kända.. kan sätt in ett kort hur stället ser ut.. :) Efter vi kom hem efter18 åkte Emma, jag och Emil till pripri och käkade pizza.. hehe.. nu har jag plockat upp alla saker från mässan.. hehe:)
Ha de bäst all hopp.. :):)

 så ser det svarta ut.. :)

finns i svart, mörkblå, silver, röd och metal blå..

Göteborg

Inlägget är publicerat 2008-03-16 i " Mitt liv " / 19:50:41

Var i Göteborg igår med klassen.. skulle på någon turist utsällning.. shiit kul men de var lite tråkiga föreläsningar vi skulle gå på.. jag och Emma gick på flyg och starta eget.. sedan var det bara att hitta någat att äta de fick bli macdolnas för att de var lätt att hitta.. :) men men så hittade vi även ett galleri men dem höll på att stänga men vi kom in på ica i alla fall... tss sedan skulle vi gå tillbaka till bussen gick ju inte så bra om man säger så,, vi gick helt vilse.. :( men våran mentor ringde och sa att vi skulle gå till liseberg och vänta.. de var ju inte lite pinsamnt men men de är typiskt Emma och jag.. tss men dem hittade oss vid liseberg ingång.. hehe :) Pratade även lite med min fina vän Folke på vägen hem.. hehe :) vi hade allsång på vägen hem oxå... :) shiiit kul,.. :) Två i kalass blev lite mobbade på skoj för de har en liten blåsa de skulle ta mig fan ut nästan hela tiden.. första gången tog även läraren kort på dem.. hehe.. så de var en rolig dag.. man hade bara lite ont i huvudet för man hade dem jobbigaste i klassen bakom sig.. inte kul??  har köpt en nu skinjacka. vissar den så snart jag har tagit kort på den.. hehe :)
 Emma och jag.. Älskar denna flicka.. <3

Har skjuttit lite idag oxå.. shiit kul:)

Shhit allså

Inlägget är publicerat 2008-03-12 i " Allmänt " / 17:55:11

vilken dag de har varit.. först är det sista dagen på min praktik.. :( var shiit kul på ica supermarket ju.. diggar Lisa där.. hon är as grym tjej.. :)
ska snart på uf fest.. ska bli sådär.. :/ diggar inte sånt. men men man ska prata om sitt företag och sånt.. men hoppas att man inte gör allt för mycket bort sig allså.. :/
 
 Puss

Skitbra Låt<3

Inlägget är publicerat 2008-03-11 i " Allmänt " / 19:10:33


Love that turn.. <3<3 Ashley Tisadle som sjunger

Vill ha

Inlägget är publicerat 2008-03-11 i " Allmänt " / 18:46:32

jag vill ha mer läsare.. tss :)


Vattengympa

Inlägget är publicerat 2008-03-11 i " Allmänt " / 11:10:04

var på vattengympa igår.. fy vad jag har ont i bena idag.. :( jag har problem med min rygg.. :( så de gör väldigt ont i den i vissa övningar.. :(  men men kul var det i alla fall.. tss
måste ju träna lite i alla fall.. :) man kan ju inte alltid ligga på lat sidan.. tss :)
Ni borde testa det är skitkul!  

Hade idrott några timmar innan iskolan oxå:) så igår var man absolut inte på lat sidan.. tss :)


 min stora idol timon.. tss han är bara så cool..

Har du hört den innan?

Inlägget är publicerat 2008-03-09 i " Rolig historia " / 20:55:53

Ett något överförfriskad man står och knackar frenetiskt på en lykstolpe.
Det är nog ingen hemma säger en förbipasserande polis med ett lende.
Jo för tusan, ser du inte att det lyser på övervåningen?

Var den rolig lr inte? avgör själv!
ps vill gärna veta vad du tycker!!

hallåå

Inlägget är publicerat 2008-03-09 i " Mitt liv " / 19:33:17

Malin hjälper mig med min blogg... så om de ändras hela tiden vet ni varför... hehe... vi testar hos fram,  så får se om allt går åt helvete..!!!!!!!!!!