Fisketur

Inlägget är publicerat 2011-07-27 i " Mitt liv " / 15:37:11

I söndags skulle Thomas visa mig hur man fiskar nere vid sjön. Jo vist de gick ju jättebra lr inte de första jag gör är att sätta draget i botten men vi fick bort det sedan :D Så forsatte jag fiska fick inte ett jäkla napp på dem två timmarna vi var där. Thomas fick 3 abborre och en gädda som släppte vid bryggan. Då skratte jag åt honom för de var så orättvist. De värsta med allt var när han tog mitt spö så fick han napp på de första kastet han gjorde. Fy bublan säger jag bara. Men han var gullig sedan för jag fick hans fisk sedan så jag åt stekt abborre till middag den dagen :)


Dagens

Inlägget är publicerat 2011-07-23 i " Mitt liv " / 21:38:33

Idag har man städat hel huset. När man säger så känns det så mycket fast de igentligen inte är det. Mitt hus är inte så stort. Idag har mamma och Mita varit på kafferep en stund :O) Fick ett träd av Mita som står nu i finrummet men tänkte sedan de skulle stå i tvrummet när de blir klart. Längtar som en tok till hösten när vi ska börja där inne :) Tycker de är så roligt när de händer lite i huset :) Vecka 31 ska vi göra lite i köket, min underbara pappa och brossan ska hjälpa mig :) De är faktiskt tur att man har två i famlijen som kan de där men snickeri, de blir inte så
stort hål i min plånbok då ;) så har Linn varit här en sväng oxå och lekt med min gymboll som hon gjorde kullebyta med :) hon var så duktig så fast när hon skulle träna på att jula gick de inte så bra för hon slåg i mitt städskåp då. så jag sa att mitt kök är lite väl litet för att träna i. Hon fick hitta på något annat göra då. Så döpte hon farmor till gud med. hehe ;) Hon ser allt och hör allt "nästan" ialla fall. ;)

Nu ska jag se om de är någon bra film på tvn och sedan göra mig lite popcorn till mitt lördagsmys och hoppas min underbara älskling vill komma in snart till mig. :) Han är min stora skatt i livet<3<3<3


Söta lilla Linn :)


Åska

Inlägget är publicerat 2011-07-21 i " Mitt liv " / 20:09:24


De börjar låta lite här hemma. Usch jag hatar när de åskar :( Har alltis varit rädd för åskan. så nu stänger jag av detta och gömmer mig under täcket. :'(

Leker

Inlägget är publicerat 2011-07-18 i " Tips " / 20:31:21


Leker lite med Paint. Detta kort är från tävlingen i Vimmerby för lite mer än 2 år sedan. :) Det är min knasboll som kör lite runt med sin leksaksbil ;)


Nils holgerssons värld

Inlägget är publicerat 2011-07-18 i " Mitt liv " / 20:15:02

Mamma,Anki, Linn och jag skulle ha åkt dit idag efter jag hade jobbat men felet var bara de var i spö i backen när vi skulle åka :( men men de kom på att vi skulle åka till Frödinge och äta paj där istället och så blev det. :) De är väldigt mysigt litet ställe får man säga.

När vi kom hem så åkte mamma och jag letade efter några skor till mig tanke min ena fot är dubbelt så stor som den andra så läkaren sa till mig att byta skor. fast jag hittade inga skor fast vi köpte en sula som man ska ha i skorna så hälen kommer upp en bit så vi får testa med den så får vi som den går ner. ;)

Nu väntar jag på att Thomas blir klar med sin bil som han ska ha på torsdag i Motala :) Medans man väntar så går man till mamma och pratar lite fast nu tittar hon på sin Lotta Engberg ;)


Nya blommor

Inlägget är publicerat 2011-07-16 i " Mitt liv " / 22:35:16

Det var ett par dagar sedan jag satte nya blommor i mina lådor som jag har i gången här hemma :) Tyckte min gammla blommor hade gjort sitt faktiskt men jag tyckerf blommor är inget biligt allså. Dem som är i lådorna kosatde lite över 300kr och de som är i välkommens låda koste 110kr.




Nya grannen

Inlägget är publicerat 2011-07-16 i " Mitt liv " / 22:28:32


Vist är det en söt granne jag har?? Den följer mig varje steg jag tar ;)