Finnskoga

Inlägget är publicerat 2010-05-26 i " Mitt liv " / 23:04:54

Vi var i Finnskoga och körde/tittade på Rallycross.. Man kan säga att de vara hela famlijen Nilsson och familjen karlsson med.. :D Linn lärde mig en rolig ramsa. Man skulle titta upp, titta ner, titta vänster, titta höger och gapa. -Du ser ut som en apa. :P Alla hundar fick följa med utan min älskade vovve raggeman.. man är ju lite större än dem andra hundarna.. Så han fick vara hos farmor och farfar.. Thomas kom 4 i a-final och tom kom 36. Pappa sa till honom om 10 år så vinner om man forstätter så bra.. :P Kalla om uppmuntrande allså. men pappa menar ju bara väl.. hehe. Nu ska jag ner till svärmor en sväng.. :D Var på ljusparty oxå ikväll men de ska ta lång tid till nästa för man bara hittar så fina saker.. :P

Bärbar dator :D

Inlägget är publicerat 2010-05-26 i " Mitt liv " / 22:55:55

Nu har min underbara sambo köpt en bärbar dator till oss :D Kan inte bli bättre tänkte jag när han berättade för mig vad han hade gjort. Men när han kom hem med datorn och skulle kopla upp sig på internet och de funkade inte. Man bara jaha, detta var ju jätteskoj allså. Men Thomas bror mikael ringde dem som de hade köpt datorn och pratade vätt med dem så de skulle fixa datorn åt oss :D och nu sitter jag vid den :D så nu hoppas vi på att de håller bara. Jag har alltid den tur att få otur i olika saker.. men men..

Imorgon blir de att göra sig för vi skulle ta kort med jobbet för de fira 10 år i lokalen.. :D så fyller även chefen 50 år oxå..


beställt kort

Inlägget är publicerat 2010-05-01 i " Mitt liv " / 19:49:39


Idag har beställt alla kort från Tomelila och i julas. De var ett tag sedan jag betsällde några nu.. Tycker de är dags att fylla albumet lite.. hehe :) Har även fått lite grillat av min underbara mamma.. :D Hon och jag fick bära ut grillen och allt.. :D Så när vi gjode det så hittade jag min lilla 3 hjuling.. :D Fast den hade bara 2 hjul men hittde de tredje hjulet lite längre bort men mamma vill inte laga den för hon trodde inte jag behövde cyklen idag.. hehe.. Jag lovar den är skit snygg, den är lilla bak och blå fram.. hehe :P  


Teen mom

Inlägget är publicerat 2010-05-01 i " Tips " / 12:51:23

De är en serie på Mtv, de handla ar om några unga tjejer som blev mammor vid 16 års ålder. De är väldigt bra serie allså. De har inte alltid lätt allså. Ett par gav bort sitt barn till ett annat par, dem var dem enda som inte behöll sitt barn. Fast de har mycket bra kontakt med henne ialla fall.. :) Jag lovar de är en se värd serie, den går på lördagar och söndag på Mtv.. :)

 


Helgen

Inlägget är publicerat 2010-05-01 i " Allmänt " / 12:42:42

I helgen blir det att tvätta all jävla tvätt som har blivit. Det blev en lugn valborg för mig. Tänkte först att åka till min fina kussa. men klockan ran iväg bara. :( Men älskling kom hem redan vid 8. Jag var bara tvungen att fråga honom om han hade glömt något men han tyckte bara att jag var elak. :P Jag har även sålt min gamla cykel som jag aldrig använder till Mysan.. :D Fast hon har inte betalten än men de kommer.. .:D För så kanske jag kan köpa min sommerkläder jag hittade i HM katalogen.. :D hehe.. De var väldigt mycket fint i den katalogen men jag är lite snål av mig ialla fall när de gäller mig själv.