Förlovingsfest!

Inlägget är publicerat 2008-05-19 i " Allmänt " / 19:08:29

Detta var ett tag sedan men har haft så mycket att göra nu men de är ju bättre nu än aldrig.. hehe.. Det är min bästa vän Emma och hennes smabo Emil som har förlovat sig den 14/2... Grattis till det.. Jag lovar denna kväll kan man bara inte glömma.. hade skit kul.. hehe :) så jag tänkte jag skulle visa några bilder från festen som de hade.. det är jag,Emma och Gotland som har tagit korten.. hehe :)

Emma då.. hehe.. love u babe

Gotland lille.. tror det är Emma som tog kortet.. :)

så ser deras lille bar ut.. skit fin :)

Filip då som kom typ jätte sent men han var ju alltid välkommen.. hehe :)

 jag och Jenny då.. jag diggade inte ljuet från kamran om man säger så.. hehe :)

Fin dag<3

Inlägget är publicerat 2008-05-18 i " Mitt liv " / 19:51:46

Detta vart Emmas, Emils och min dag förra helgen.. de var så jävla varmt så vi åkte ut till Emils pappas båt.. jättefint var det där.. :) Tack för ni tog med mig.. Ni är underbara Emil och Emma.. det är ett fint par dem två.. hehe :) Fick några bilder även men tar bara de fina innan Emma och jag ballde ur.. hehe :)
Älskar Emma lile.. de är min fina vän det.. hehe:)

Emil som sköte grillen.. han är en riktig grill kung.. hehe. :)

Emils fina bil.,. står Atlaz där bak på den.. skit coolt.. hehe :)

Detta är den fina utsikten från straden.. kalla om fint lr vad säger du??

 Tönt<3Fjollan

Hairspray

Inlägget är publicerat 2008-05-03 i " Allmänt " / 21:27:54

Allså de var en stor besvikelse på den filmen allså.. trodde verkligen den skulle vara bra men man vart bara irreterad på allt som hände för man viste hela tiden vad som skulle hända.. det enda roliga med filmen var John travolta allså,.. Kul att se honom spela kvinna! så jag lovar det finns bättre att spendera sin tid på en att se denna film.. men för dem som gillar den så vist.. hehe.. några som är med är Amanda Bryns, Britney Snow och Zac Efron.



Step up

Inlägget är publicerat 2008-05-03 i " Tips " / 21:08:18

ska göra ett arbete om en film så jag valde en av de bästa filmerna jag har sett och de är step up.. jag lovar den är jättebra. det handlar om Tyler som hamnar lite snet så han får göra 200 timmar samhällstjänst på en skola och där träffar han Nora.. den som gillar dans film är denna ett bra tips att se.. Dem som du kan se i filmen är Channing Tatum och Jenna Dewan och även Mario

 så ser filmens utsida ut.

Björn Axén

Inlägget är publicerat 2008-05-03 i " Tips " / 21:03:50

allså hans nya volummaster är helt underbar . jag är den tjejen som aldrig får volym i mitt hår så min polare Emma tipsade mig om denna volym tång. jag lovar den är helt underbar.. köpte den på Åhlens för 599:- jag lovar det är värt varenda öre.. hehe