Fira

Inlägget är publicerat 2012-01-22 i " Mitt liv " / 15:54:33

Igår kväll firade vi min svärfar som vart ännu ett år äldre :) Min svägerska som bjöd på falskfläskfile med potatismos, Kalla om att de var jättegott :) Efter det satt sig gubbarna och kollade på tråkiga Stig helmer olsson kalla om tråkiga. De är en kille som alltid får tjejen allså. Så jag och Linn spelade på hennes tv-spel istället. Hon var jätteduktig en annan kunde typ inget alls. Hon fick alltid börja så jag förstod hur man gjorde. Jag vann över en gång och de var hon inte glad över om man säger så. Så nästa gång vart det avgjort, :) Denna gång kunde hon inte fuska lr något för ungen himla duktig på att fuska lr ändra reklarna när hon och spelar. Men jag gillar henne ändå :D hehe


Fotoskola

Inlägget är publicerat 2012-01-19 i " Mitt liv " / 20:57:40

Min bros sambo ska lära mig använda min kamra bättre har hon lovat mig :D Hoppas bara att de blir av oxå ibland känns det som man lovar saker så blir det aldrig av. Men de är så kanske när man blir större för när man var liten så vart man lite ledsen när de vuxna lovade saker men aldrig höll dem men man är inte så mycket bättre nu när man äldre. De skulle vara kul att att kunna hantera min kamran bättre än vad jag gör.

Min kamra nikon d3000 fast jag har tagit kortet från google.


Förstör?

Inlägget är publicerat 2012-01-19 i " Mitt liv " / 20:45:43

Jag är inte så himla bra på detta att uppgradera min blogg de vet jag. De tråkiga med det är att min kusin har gjort denna blogg så de känns som jag förstör den för jag nästan aldrig skriver i den längre. Jag har så himla tråkigt liv de känns som man bara jobbar och sover typ. På måndag ska jag ha en partylite visning :D:D Sedan har jag fått in 2 till som vill ha visningar :D De känns som de börjar gå bra igen åt de hållet igen. Jag hoppas att jag kommer igång igen med detta annars får jag be min underbara kussa om hjälp med detta. hehe :) Jag får se detta som årslöfte nr 5 att börja blogga mer. :)