Ragge badar :D

Inlägget är publicerat 2011-06-30 i " Mitt liv " / 19:40:21


Johanna ville att jag skulle hänga med och bada Ragge vid badstrander här i Gullringen. Kalla om att Ragge har en rolig stil när pojken badar ;)

Nu sitter man här och funderar om man skulle gå en sväng lr inte. Känns som de ska börja regna när som helst ju och jag har inget bra paraply. Får se vad som händer ;)

Pinsamnt

Inlägget är publicerat 2011-06-22 i " Mitt liv " / 21:03:24

Var ute med HUgo förut idag, så när vi skulle gå i hagen så kommer det goldenretivler gående med sin äger. Naturligtvist så blir HUgo rädd för denna hund och lägger svansen mellan benen och vägrar att gå. Ägeren till den andra hunden säger att dem är inte farliga och tar fram en godisbit till Hugo och säger att hon har med för att visa att dem är snälla men felet är bara att Hugo spottar ut godisbiten och ska börja leka med hunden istället. Kalla om att man står där med lång näsa, Så den andra hunden fick ta godisbiten. Så tänker jag att vi måste gå nu så då får den andra hunden inte gå efter Hugo för då vill han inte gå. Så de fick gå ijämnte hos så när vi skilldes åt fick jag typ dra med Hugo, man skäms lite tanke på dem kanske trodde jag inte var snäll mot Hugo men han måste ha så kolla på alla hela tiden. men men vi kom hem ialla fall :) Men jag älskar Hugo Nilsson ialla fall även han är som han är ibland..






Vilken dag

Inlägget är publicerat 2011-06-18 i " Mitt liv " / 21:43:30

Idag skulle mamma och pappa komma ut och hjälpa mig med lite små saker runt halv 10. Men de blev inte riktigt så för min farfar tog pappa vist förre mig. Kalla om att ska få igen lille farfar någon dag. Men pappa kom efter de hade hållt på i trädgården men de tog lite tid för han kom inte förre 4. Jag är glad för de lilla jag får ha honom för mig själv ;) För han är en väldig upptagen man om man säger så. Han skulle komma ut imorgon oxå om inget annat händer så jag hoppas att de inte händer något :)





Mitt bord har jag fixat upp helt själv och de vart rakt kan jag lova er ;)

Tack :D

Inlägget är publicerat 2011-06-18 i " Mitt liv " / 21:22:07

Skulle bara säga tack till min kusins man som har fixat till min blogg igen :D Den såg inte alls bra ut förut men nu är den bra igen :D En annan kan inget om koder så man fattar inget så de är så bra att han ställer upp och de tack jag för :D När man inget kort har på karln så får ta ett ;)