Första advent

Inlägget är publicerat 2010-11-28 i " Mitt liv " / 21:49:15

Idag är det redan första advent allså. Säger bara vad tiden går allså. :S Idag har man gjort ordning adventstaken och vik lakan med mamma och Hugo.. :D Sedan kom svärmor upp och drack kaffe med oss. Mamma, jag och Hugo gick på julskyltningen på staden sedan. När vi gick på stan så skulle en hund hoppa på Hugo. Tror den hunden var lite lek sugen men Hugo vart livrädd och hoppade därifrån med himla fart.
Nu har mamma och jag sett ensam mamma söker och de vart himla rörligt avsnitt men men. Känslor är som de är.. hehe :) Nu ska jag hem för älskling kom och hämta mig nu hos mamma.. :)



Hos mamma -09




Bonde söker fru

Inlägget är publicerat 2010-11-17 i " Mitt liv " / 20:58:42

Allså vad har hänt?? Men kanske så alla bönder igentligen är?? Tycker alla bönder är så himla tysta av sig så de är tråkigt att se dem ju. Kanske är bara jag som tycker det. Jag har inte sett så många avsnitt av de heller men de lilla jag har sett gillar jag inte. Förra året var så himla mycket bättre, dem vågade göra lite mer. Thilde gillade jag från förra säsongen.


Årets bönder


julskiva?

Inlägget är publicerat 2010-11-17 i " Mitt liv " / 20:51:06

Jag har funderat på att köpa en julskiva nu till jul. Men de finns ju inget som lockar mig om man säger så. Måns zelmerlöw har gjort någon tråkig skiva.. Kolla lite på den på jobbet men de var ingen bra låt där. Sarah dawn finer har oxå gjort en julskiva, den låter bra, jag gillar henne verkligen allså. Men men den kan vara dålig oxå. Jag får höra så mycket av min mamma att jag bara handlar så mycket skit så nu tänkte jag planera mina köp så hon kan hålla trut. men men.. Om någon har något bra tips på en bra julskiva så är det bara att skriva.. :)


vilken dag

Inlägget är publicerat 2010-11-13 i " Mitt liv " / 18:05:53

Idag har man jobbat lite. Marita vissa de mig hur vi skulle göra med triss och tia som vi har börjat med nu. Carina börjar med så mycket just nu känns det som. Man hinner knappt ta in det ena som kommer de något nytt vi ska kunna. Faktiskt så gick det himla bra för mig fick bara ringa "några" gånger till Marita om hjälp.. :P Efter jag slöt skulle jag till mamma för vi skulle osta idag.. :) När man öppnar dörren hos mamma får man två hundar på sig. :D Man känner sig verkligen välkommen när man kommer allså.. hehe.. :D Så var dem nästan klara när jag så de vara bara att göra min ost så var de klart, kalla om de går fort nu för tiden. När man var liten så tog det hela dagarna att göra ost.. hehe. Så kom lilla pappa hem så skulle han åka och hämta ett paket på konsum så jag åkte med honom så slapp jag gå i regnet.. :P hehe. Nu sitter jag och väntar på att The hills ska börja och senare ikväll ska vi ner till svärmor och äta tacos med alla.. Så får se vad Linn vill leka idag :) hehe.. Hon hittar alltid på något hon vill jag ska vara med på.. hehe.

Annars vet jag inte vad som händer ikväll, imorgon kanske de blir flaka. De beror på väder.

Harriet/Kajsa

Inlägget är publicerat 2010-11-11 i " Mitt liv " / 21:39:36

Nu är Harriet flyttat in till anki och Linn :) Linn ville så gärna ha en kanin och Ted kunde inte ha kvar henne så Linn fick henne:) Så nu heter hon Kajsa istället.. :) Hon hade bråkat lite med wilma lite, Wilma stod nerför och uffade på henne och hon sprang in i sitt hus och sedan sprang hon ut bara för att retas lite med Wilma.. :P Mimmi är jätterädd för henne.. Men hoppas de funkar snart för dem. :) Jag håller tummarna för detta :)


Harriet/Kajsa

Promenad

Inlägget är publicerat 2010-11-11 i " Mitt liv " / 21:33:10

Idag var ju Hugo hos mig en sväng. :) Jag försöker allt mer att få honom att sluta att dra så dant i koplet. Ett tag går det sedan sätter han igång igen. :( Men när vi möte en annan hund en sån där liten hund så vart hugo lite rädd för den hunden bara för den vart lite arg på oss. Jag vart så glad att jag hade den snälla hund för en gång skull.. :D De var nästan som jag log inom mig :D Så fick han spring runt lite hos farfar oxå :) Han blir så glad när han får vara lös.. :)



Hugo ute på promenad. :)

inte min dag:(

Inlägget är publicerat 2010-11-10 i " Mitt liv " / 21:10:42

Dagen börjar ju med att man inte kan sova på hela natten bara för man är livrädd att försova sig till jobbet.. :( så har de snöat hela natten så jag vågade inte köra min bil så jag fick väcka thomas så han kunde köra mig till jobbet. :P Felet är bara att han är så himla svår att väcka.. Så jag hann till slut i tid till jobbet. När jag kom fram till jobbet undarar thomas vad jag har min mat någon stans. Kommer på att den är kvar i kylskåpet hemma. :@ Så satt man i kassan hela dagen då. Tur att vi har en pratikat påjobbet så man kan prata med ibland. :) Så skulle thomas och jag äta onyttig mat idag för jag går till 5 idag så om jag skulle gå hem och laga mat så skulle vi inte kunna äta förre halv 7. så de blir lite sen mat då. När vi väl äter på Thomas jobb så undar svärfar om jag ska åka med honom hem. Jag bara nej jag går de kan jag behöva nu.. Så han åker iväg då så väl när jag ska gå så stänger jag på min mp 3 spelare så är de klapp i hörlurana. Jag blir så arg på det allså, de finns inget värre än det. Så jag frågar Thomas om han kan köra hem mig. Så han får stänga igen allt på jobbet. Bara för att köra hem lilla mig så snällt av honom.

Imorgon blir det att vara hundvakt igen. Får vi se vad Hugo och jag hittar på imorgon. Jag börjar inte förrän vid 4 imorgon. Tänkte ta lite kort honom när han har sin söta väst på sig... Han är så söt i den.. :D

Nu blir det att titta på Greys anatomy:)


Hundkurs nästa??

Inlägget är publicerat 2010-11-05 i " Mitt liv " / 22:17:03

Jag funderar på att börja på hundkurs med Hugo. Tror han kan behöva det :) Jag kan inte så mycket hur man ska lära hundar så. Hugo ät väldigt duktig av sig men han måste nog lära sig några konster och inte dra så mycket när man går med honom och inte hoppa på alla människor. Jag funderar på att höra med en kille som är vaktmästare på gymnasiumet i vimmerby. Han är verkligen duktigt med hundar. Jag hade med Ragge en gång när vi hade aktivdag med skolan. Johanna och Ragge går där nu så Hugo och jag kanske oxå får vara med:) hehe.. Jag försöker lära Hugo att inte hoppa och sånt men älskling tycker de inte går så bra för mig.. :(
Nu kommer min underbara älskling hem :D