En sån dag

Inlägget är publicerat 2011-02-15 i " Mitt liv " / 13:30:26

Idag har man kollat på tapeter lite som ska vara i sovrummet, tror de kommer att bli fint. :) Så hoppas pappa kommer ihåg att beställa dem imorgon så de kommer hem till fredag :) Annars har man gått med lilla Hugo som vart jätteledsen för han inte fick åka bil. ;) Han vände sig hela tiden bakåt och kollade på min bil. Han är bara för söt den hunden ibland. hehe Så möte vi Bamse när vi var ute också så de har lekt lite. Nu ligger han under databordet och sover medas en annan försöker komma på någon mat. Är så himla dålig på komma på vad man kan äta. Känns som alltid äter samma mat.


Mannen som tala med hundar

Inlägget är publicerat 2011-02-08 i " Tips " / 22:01:15

Kollar på mannen som tala med hundar och kan bara säga att han är helt otrolig allså. På bara några timmar så är hunden lugnt och snäll. Tänk om man oxå kan göra så, vad glad jag skulle vara då allså. :) men men jag får väl träna lite mer och ta åt mig vad andra säger. :) Just nu håller han på med en hund som är lite väl självgo hund och tar ut sina gräser lite väl mycket. Killen kan bara kolla på hunden och ta fram fringret så lägger sig hunden ner. Man bara sitter ju och gapar åt honom ju.. hehe. Killen som kallars sig för mannen som tala med hunar heter ceasar. jag lovar att pogramet är värt att titta på allså. :)
Det går på tv 4 plus på tisdagar mellan 21.00-22.00





Wallander skulden

Inlägget är publicerat 2011-02-06 i " Tips " / 19:15:42

Ikväll blir det att se den denna om inget anannat händer :)

Handling: Albin som är 6 år fösvinner spårlöst från sitt förskola och hela Ysta engagerar sig i familjens och polisens alltmer desperata sökande efter pojken. Snart leder alla spår till en pedofildömd man som nyligen utsläppt efter att ha avtjänat sitt straff. Men också mot sanningar som visar sig vara långt mer fruktansvärda och komplicerade än vad någon av dem kunnat föreställa sig.// från discshop






Helgen

Inlägget är publicerat 2011-02-06 i " Mitt liv " / 18:58:55

Så nu var denna heög oxå över. De går himla fort allså, hinner ju knappt slappna av hinnan de är över. :P hehe Denna helg har man hållt på i flaka på lördagen. Jag har målat klart grunden så nu väntar jag på att Thomas ska foga och efter det kom den rätta färgen i gabaroberna :) Thomas, pappa och svärfar håller på i sovrumet idag. De gjorde taket igår och de vart himla fint :)

Idag har man varit hos kussa i tranås. :) de var ett väldigt tag sedan man såg henne, de var himla kul:) Hon har även fyllt 25 år så de säger vi grattis till henne :) och hon så lika ung som vanligt :) Så firade vi även stora killen Arvid :) Kan säga stolt att han gillade min prisent bäst ;) Stolt som tuppen ;) hehe Så när de andra åkte till min andra kusin tranås så stannade jag kvar hos kussa och spelade ett himla roligt spel som heter kincet. Man använder hela kroppen och jag kan säga att jag har värdelös kondion, så nu blir det att träna snart lr skaffa spelet allså så man får lite bättre. hehe :P


Stora Killen Arvid. Lånade kortet från kussas blogg :)
Hoppas du inte vart arg kuss ;)