Middag :)

Inlägget är publicerat 2010-10-22 i " Mitt liv " / 11:30:33

Igår så bjöd min underbara älskling mig på resturang :) Vi firade ett år tillsamans :) Tycker tiden bara springer iväg allså.Sedan kollade vi på robert gustafssons nya dvd film. Men jag tycker den killen har ballat ur helt och hållet. :( Synd för han är bra men han bara skadar sig lr har ihjäl något. :( men men alla måste väl utveckla sin show. Jag gillar honom när han är Tommy rikardsson :)

Idag blir det att jobba lite senare ikväll, de blir att stänga med Kata idag.. :) Hoppas att de är mycket folk så tiden går allså. De är så himla tråkigt att sitta i kassan och de är lite folk.. Älskling ska åka till Lessebo ikväll oxå och jag vet inte om jag ska följa med lr inte?? Han tror jag kommer att frys ihjäl... Jag får tänka lite på det, Anki vill annars vi ska gå en sväng imorgon. Vi får se vad lilla jag hittar på. Johanna skulle inte med sa älskling, så de blir ju bara jag, fast jag klarar mig ;) hehe.
Ne nu ska jag gå en sväng, jag får bara gå på dagarna, mamma gillar inte att jag är ute och går på kvällarna längre. Tror hon har tittat för mycket på efterlyst..


Flaka

Inlägget är publicerat 2010-10-22 i " Mitt liv " / 11:17:13

Har varit ute i flaka, där bodde Thomas farmor och farfar. Det är i Gullringen för den som är extra nyfiken. Thomas, Mikael och Karl-inge skulle såga lite ved så tyckte Thomas oxå jag skulle följa med så de var väl bara att sätta sig i bilen och åka ut dit. :) Anki och Linn var oxå där. Jag och Linn lekte hela dagen med kulor. Jag skulle gissa färg på kulan som Linn gömnde. Fast när hon skulle gissa så fuskade hon, typiskt lilla Linn.. :P hehe Efter vi hade fikat gick Linn, Anki och jag med killarna till skogen. Man måste ju kolla så de sköter sitt jobb.. ;) Linn fick lite tråkigt efter en stund så jag skulle visa henne hur man gör hästar med kotte och pinnar. Självklart så gick den bara sönder för mig.. men men hon hade kul åt de ialla fall. hehe :)


Söta Linn med sin grillplats :)

Fredag kväll..

Inlägget är publicerat 2010-10-15 i " Mitt liv " / 20:38:52

Idag har man jobbat för fulla muggar.. De känns verkligen hur mycket de är att göra när chefen är bort allså.. Alla bara springer åt olika håll hela tiden tycker ja. Men vi hann med allt och lite till idag ialla fall.. hehe. Efter jobbet var jag på min sambos jobb och åt lite mat och nu är jag hos mamma fast ingen mamma hemma.. Hon är vist i Hultsfred och hjälper brossan och My att flytta.. :) Blir nog att sova tidigt idag tanke på att jag öppnar imorgon.. Blir Linda och Eva dag imorgon.. :D

jag har börjat med att äta grört på morgonen nu, för man håller sig så himla länge på det. Men jag har aldrig gillat gröt så himla mycket men jag ska nog allt lära mig till slut. ;)


Tränat

Inlägget är publicerat 2010-10-13 i " Mitt liv " / 20:24:49

Idag har man jobbat till 5 sedan vart de att gå på skivstång :) Carolina som har passat hon är verkligen tuff av sig allså, man får inte vila mycket här inte. Man är helt slut efter passet. Jag har fått på skivstång på söndagar annars men jag vill gå på yoga och de är samtidigt så de blev skivstång på onsdag istället. Men när man är klar med stången så är det 15 min indervall.. man tänker först de är inte så farligt men jag lovar man tror man ska dö islutet.. :P Nu blir det att titta på bonde söker fru och Grey`s anatomy:)


Bullar

Inlägget är publicerat 2010-10-12 i " Mitt liv " / 21:56:08

Ikväll har mamma och jag bakat lite bullar.. :D hon gjorde degen så fick jag göra resten.. Mamma sa att mina bullar kommer bli jättestora när jag la dem i bullformen, så då gjorde jag dem lite mindre men då sa hon att de såg ut som harrpluttar.. så hon vart vist aldrig nöjd.. hehe :P Så de vart lite olika storlekar på mina bullar.. men men de vart goda ialla fall. Mamma tog ut den första plåten sedan sa hon att jag skulle ta ut den andra när jag tyckte de vart klara så de gjorde jag. Sedan när jag skulle ta bort från plåten började tjuta så in i helvete i hela huset. då hade jag vist satt igång branlarmet när jag var igång.. så mamma bara tog en tidning och började vifta med den under larmet så de slöt tjuta till slut.. :Pså baka aldrig med mig för då går branlarmet igång. men jag sa till pappa att nu vet vi ialla falla att det funkar.. hehe :P Så nu väntar jag på att älskling ska komma hem och testa smaka min bullar.. :D Jag ska även kolla på cougar town :D


Snart in i ugnen :)


bakas :D


klara :D:D


tvättat och städa

Inlägget är publicerat 2010-10-12 i " Mitt liv " / 21:43:14

Idag har det blivit att städa och tvätta lite. Man får passa på när man är ledig och när man väl får en tvätt tid. Så när jag ändå var igång så satt jag upp mig på en tid nästa vecka oxå... man får vara smart ibland.. hehe ;) Men man får bara 3 timmars pass för alla tanter tar 4 timmar passen.. :P vist är det konstigt dem är hemma hela dagarna men ändå måste de ta dem tiderna som de får mest tvätt tid.. :S så får en annan klara sig på 3 timmar pass. men men tanterna är som de är allså, de är väl inget annat att göra åt.. så har jag dammsugit och tvättat golvet idag oxå. Kan lova de behövdes.. hehe :P man försöker göra det en gång i veckan men de blir inte alltid så.. :( men men


yoga

Inlägget är publicerat 2010-10-11 i " Mitt liv " / 22:13:13

I söndags var de dags för min andra pass med yoga. :) de är så skönt efteråt i kroppen :) men när man gör vissa övningar så hör man hur de knakar i hela kroppen.. :P så man är jävligt stel av sig.. jag kan verkligen rekomendera yoga. jag kör yoga med friskis och svettis på söndagar klockan 5. :)


Pizza

Inlägget är publicerat 2010-10-07 i " Mitt liv " / 14:57:33

Idag blir det pizza till middag.. :) jag har gjort den själv faktiskt.. :D Stolt som tuppen.. :P Fast de var sån där pizza kit som kata på jobbet har tipsat mig så många gånger att jag ska testa så nu tänkte jag skulle göra det.. hehe Sedan blir de lite jobb ikväll..


Min pizza med skinka, räkor och ost.. mums:P

en liten länk!

Inlägget är publicerat 2010-10-07 i " Tips " / 14:25:31

Fronda Svensson svensson


Har hjälpt min kussa lite o lägga in en länk på hennes sida t en av alla tusen låtar hon fastnat för hehe..
enjoy =D
Therese heter jag o driver en egen liten blogg lr två haha..
men min rätta är numera Rumptott besök mig gärna där o lägg in en kommentar =D

VInk  o hej!!! =D