Tisdag

Inlägget är publicerat 2011-03-15 i " Mitt liv " / 22:28:10

Idag har man varit hos mamma och varit hundvakt :) När jag väl kom till mamma så kom jag på att jag hade glömt kortet till jobbet så Hugo jag fick gå och hämta det. Så vi gick på en lång promenad idag :) Kändes skönt att gå i det fina vädret idag:) Sedan har man jobbat en stund idag oxå och nu har man gjort matlådan tills imorgon. :) Det vart tacofylld paprika.

Igår var jag och svärmor och beställde den nya spisen till huset. Det vart en svart spis, de är något med svart som jag bara inte kommer ifrån. ;) Så har pappa och jag beställt kaklet till badrummet oxå, även där vart det svart och vitt :O) Jag hoppas att de blir bra nu. Jag ska lägg upp bilder hur de ser ut senare. Jag har inte så stor ork just nu. hehe. Älskling är i huset nu och håller på att måla lite. :o)


Hans och hennes

Inlägget är publicerat 2011-03-11 i " Tips " / 20:21:09

Handling: Det handlar om paret Johan och Ann-karin som bor i litet samhäll. Johans pappa är bonde och johan hjälper sin far på gården. Anna-karin jobbar på dagis. Deras stora dröm är att bli föräldrar med de blir inte så lätt som de hande trot från början.


Fredag

Inlägget är publicerat 2011-03-11 i " Mitt liv " / 20:13:37

Idag har man tvättat lite, fanns bara en tid kvar så de blev att gå upp vid 7 och börja tvätta helt enkelt. Efter man vart klar med så var det att gå en liten sväng med Hugo, så lekte vi lite också så han skulle sova lite. Så kom pappa hem så kunde inte Hugo sova mer. hehe Efter det tag så kom mamma så då åkte vi till Hultfred och kollade lite på lampor till badrum och vardagsrumet men tyvärr så hittat jag inget som klickade med som svärmor säger. Hehe ;) så nu blir det bara att leta vidare efter det. Nu sitter man och kollar på hennes och hanns.


Rallycrossbilen

Inlägget är publicerat 2011-03-07 i " Mitt liv " / 21:48:17

Ikväll har jag städat min sambos rallycrossbil. Så nu hoppas jag att han orkar göra något på den tills den första maj. För det är då det sätter igång igen. :) Jag har inte rört bilen sedan vi var i Arvika så kan bara säga att den var mycket skitig.

Annars idag har jag varit ute med Hugo och jobbat. Jag har tagit lite bilder på huset nu som Johanna tjatar om att jag ska lägga ut så de ska jag snart göra :)