Piteå

Inlägget är publicerat 2010-07-24 i " Mitt liv " / 12:43:30

Nu är vi lilla Pitå i lappland kan man säga.. hehe Så här långt i landet har jag aldrig varit och jag n lova att de känns som man har komit till nordpolen för de är så jävla kallt här så.. men men. Thomas har besiktat sin bil nu och den vart godkänn ialla fall.. Får vi se hur de går här idag. :D De har träning ikväll och tävling imorgon... :D Träningen börjar vid 3 idag så hoppas på bra tider så han får köra sent imorgon.. De sa han ialla fall förut.. Thomas och jag har cyklat banan runt några gånger nu ialla fall.. så jag har komit på att min cykel har varit längre ut än vad min lilla bil har.. hehe.. :P


Lång resa :D

Inlägget är publicerat 2010-07-21 i " Mitt liv " / 19:00:49

Imorgon åker vi till Pitå :D Det ska bli verkligen kul att komma bort här ifrån ett tag.. Idag har jag städat lägenheten så den ska vara fin när vi kommer hem igen. det värsta jag vet är att komma hem i ett stökit hem.. :P Så nu ska jag paka klart :) Jag har knappt börjat med pakningen.. De är inte så kul för man glömmer alltid något man skulle haft med sig.. Imorse skrev jag ner allt jag skulle ha med mig.. hehe, jag vet att jag är lite knäpp men jag är bara så.. hehe.. :P Ska även ha med min lilla cykel ifall man ska ta en liten cykel tur... hehe :P Jag ska gevtvis ha med mig datorn så man kan uppgratera lite här oxå... hehe..

Hänt: Vi alla skulle fira mamma i mådags :D Jag sa till Thomas att han skulle ha med sig sitt kastspö så kunde han och Ted fiska lite och de gjorde och de fick massa fisk oxå.. :P Ted fick en lite aborre en gös :) och Thomas fick 3 aborre och 2 gäddor :) Så nu ska de bli att äta fisk någon dag.. :D jag älskar bara fisk allså :D:D Mamma fick en soodastream av mig, Thomas och hans föräldrar..

Namnlöst

Inlägget är publicerat 2010-07-06 i " Mitt liv " / 22:07:38

De händer inte så mycket i mitt liv som är värt att skriva här.. Har jobbat idag ialla fall, vad de märks när folk går på semester, man springer runt som yr höna och vet inte riktigt vad man gör :P Jag har faktiskt även tagit cyklen till jobbet, ska nog fortsätta med det oxå, de går ju fortare än att gå och de är nyttigare än att ta bilen till jobbet tanke på att jag har inte så långt till mitt jobb.. Jag har fått mina gardiner nu från jotex.. :D Fick hjälp av svärmor och mamma att sätta upp dem.. Tänkte ta lite kort på dem senare.


Frågade Thomas idag när vi två skulle springa 3,6 km tillsamans.. Han bara vände och gick, man bara de var nog aldrig till svar.. Men han tyckte jag skulle ta med mig en hund att springa med men jag vet inte.. Får se om jag springer själv någon dag... My lärde mig att man måste bara bestämma sig för det först men jag är ju lat av mig. men men.

Nä nu ska jag se på svt 1 filmen.. :D de är Mona Lisas lende med Julia Roberts, Kristen Dunts och Julia Stiles.