Beck-levande begravd

Inlägget är publicerat 2011-01-28 i " Tips " / 22:35:13

Nu har jag äntligen sett den sista Beck filmen som har komit ut. Alla säger den är så himla bra och den har fått bra betyg men jag vet inte det. Jag tycker ju den är lite väl förutsägbar om man säger så. Fast den är väl svårt att komma på en bra handling nu när de finns så många filmer och allt. Hasse Aro fick till och med vara med. Min bror och Erika sa att den var så hilma hemsk så jag skulle inte se den själv. Jag kan säg att de var inga problem för mig. hehe. Jag har ialla fall tagit lite hur handlingen om de är någon som vill veta vad de handlar om. :) Om ni "vågar" att se den ;) hehe Min personliga fobrit film eller filmer från Beck serien är det öga för öga och spår i mörkret :) Dem är så himla bra och jag rekomenderar dem stark :) Du kommer inte kunna slita dig ifrån filmen ;)

Handling: En lekpark mitt i storstadsidyllen hittas en nedgrävd trälåda innehållande en känd och respekterad åklagare. Beck & co misstänker först en grovt kriminell MC-ledare för dådet, men man får snabbt omvärdera fallet när MC-ledaren hittas mördad i en liknande trälåda. Ganska snart upptäcks ytterligare ett antal trälådor och polisen inser att man är inne i en katt- och råttalek med en galen seriemördare. Polisutredningen visar efterhand att det finns ett svagt samband mellan mordoffren i form av en nio år gammal händelse, men vad Martin Beck inte anar, är att även hans eget liv står på spel, då mördaren har utsett honom till nästa offer..// från Wikipedia



Träning?

Inlägget är publicerat 2011-01-24 i " Mitt liv " / 21:17:38

Jag vill börja träna igen, men eftersom min chef har gjort om mitt schema så blir det inte så mycket sånt längre:( jag tänkte testa på Aerobic imorgon vid halv 6 men min mamma sabbade det för hon ville att jag skulle hämta Hugo efter jag hade slutat jobba så jag hinner inte med träningen för jag slutar halv 5. Men men tänkte köra på fredag istället då. Kata på jobbet sa att de var ett roligt passa på fredagar, det heter medel. Så jag får se om de blir något med det, brukar alltid komma något ivägen när jag tänker göra något. Så imorgon blir det lång promenad med Hugo istället då. Hehe Kom på nu att jag ta med honom hem och laga mat och sedan gå en sväng med honom efter det. Måste komma igång med träningen igen allså. Jag ska bara komma i en kläning och den ska sitta fint ;)


Eva och Adam :)

Inlägget är publicerat 2011-01-18 i " Mitt liv " / 19:58:33

Fick se att filmen Eva och Adam filmen gick på SF kanalen. Så man var ju bara tvungen att leta rätt på serien man har på video. Så min kära bror hade dem så han var så snäll att låna ut dem till mig. Så nu sitter man och kolla på dem. kalla om rolig serie. hehe. :)
Annars idag har man varit ledig från jobbet, så man har tvättat och varit hundvakt. Har även in handlat diskhandskar, så nu kan jag diska utan att bränna mig. hehe ;)


Avartar

Inlägget är publicerat 2011-01-16 i " Tips " / 20:53:50

Nu har jag äntligen sett Avartar :) jag har länge vill sett den filmen och nu har jag det. såg att den gick på Canal +. Kalla om att de är en fängsald film, jag kunde bara inte släppa tvn. :) Jag säger bara om inte har sett den SE den.. :)




uptown girl

Inlägget är publicerat 2011-01-15 i " Tips " / 20:14:41

Ikväll blir det att se denna film :) Fast man har sett den massa gånger men den är ganska bra.

Handling: handlar om rockdottern Molly Gunn som måste ge sig ut och hitta jobb efter att hennes välgörare givit sig av med alla pengar hon fått av sina föräldrar. De omkom i en flygplansolycka när hon var nästan åtta år. Hon får jobb hos sin kompis's chef. Hon ska vara nanny åt den lite udda Ray. Hennes far ligger i koma efter en stroke och hennes mamma ses allt som oftast utanför hemmet jagandes nya stjärnor att ge skivkontrakt. Ray är åtta år och äter piller vid fasta tidpunkter, bär alltid runt på servetter så hon inte åker ut för några sjukdomar eller ska bli sjuk. Hon ser sin far som en grönsak, som snart inte finns längre. Filmen handlar om hur de ska stå ut med varandra och att de till slut når en väldigt stark vänskap.




Fredakväll

Inlägget är publicerat 2011-01-14 i " Mitt liv " / 22:18:33

Idag har man jobbat lite, fick lite exra för en skulle vara ledig idag :) Har ont i halsen oxå så skulle jag sitta i kassen ett tag tyckte chef. Jag bara vist kan jag det men jag har ont men jag fick käka halstablett för henne.. :) Felet var bara att de var parsonärsdag tydligen för de var massa på jobbet som skulle handla och de hörde inte vad jag sa till dem. Så fick jag nästan skrika till dem så efter känner man hur ont de gör i halsen. men men så kan de vara. Sedan har jag varit i garaget med älskling :) Jag skulle måla över skadorna på ena hans folkracebil tyckte han, så de var väl lika bra att gör det då. Så nu ser den ut som ny igen :)  jag får ta ut en tjänst av honom någon annan gång.. hehe :)

Nu blir det nog att åka hem och sova för ska upp tidigt imorgon.


Jobb idag

Inlägget är publicerat 2011-01-12 i " Mitt liv " / 21:34:53

Idag har man jobbat lite då :) jag jobbar på lilla Ica som alla säger, hehe. Jag skulle byta potatis tänkte jag men jag blir alltid arg på potatisen för den går aldrig in i hållet den ska vara i. så får man håll bra minn så ingen ser hur arg man är på den. Hehe. jag tror jag fick in den till slut ialla fall. Jag fick fast den väggen som ska vara framför ialla fall :) så lite duktig är jag ialla fall :) Så tänkte jag vara gullig mot tjejen som har hand om frukten på jobbet och fylla på lite frukt åt henne men felet allt som behövdes var slut på lagret så de sket sig. men men. Idag skulle jag även gått med Hugo men My var lite sjuk så hon skulle ta honom idag. Så får man se om jag får honom imorgon istället. :)

idag har jag blogg 3 dagar streck så nu måste kussa vara stolt över mig för hon tycker jag aldrig skriver här. :0) Men nu har jag gjort det. Jag tycker bara ibland att de inte finns något att skriva och typ ingen som komenterar ialla fall. så nu har kussa gjort reklam om mig på hennes sida. så nu tror hon att de kommer att gå bättre för mig. Vi får väl se vad som händer.. hehe :)


vanlig tisdag

Inlägget är publicerat 2011-01-11 i " Mitt liv " / 22:26:11

Idag har man varit hundvakt igen då. Mamma sa till mig att jag skulle köpa ärtsoppa åt henne. Pappa skulle tydligen ha det till middag idag. Så de gjorde jag då efter jag hade varit hos tandläkaren. Men felet var bara att jag glömde ärtsoppan hemma sedan när jag väl kom till mamma. Så Hugo och min promenad blev att gå hem och hämta ärtsoppan. :) så Hugo fick hälsa på två nya hundar idag oxå. Den ena struntade han typ helt i när han väl fick hälsa, den andra kunde han bara inte släppa taget om. hehe. Sedan vart det att jobba lite, de var himla mycket folk idag faktiskt. Det brukar vara ganska lungt annars på kvällarna men inte då. Det är faktiskt himla kul när de händer något. Nu har jag gjort Thomas och min lunchlårda tills imorgon. :)



Barnvakt

Inlägget är publicerat 2011-01-10 i " Mitt liv " / 21:46:52

Idag skulle jag ju vara barnvakt till Linn, det är allså min sambos brorsdotter. Kan säga att de gick hur bra som helst allså, känner mig stolt som tuppen :D hehe. Vi har pusslat många pussel ikväll kan jag lova. Så skulle vi spela ett spel tyckte Linn men hon ändrade reglerna efter hand så de gick till hennes fördel. Plus så hittade hon ingen tärning så vi skulle låsas att vi hade en tärning. hehe :) Så ville hon att vi skulle leka med hennes pippi hus men jag orkade inte med det för jag har så dålig fatasi. så de slöt med hon lekte med det och jag pusslade findus och gubben Peterssons. Så har Linn visat mig hur man spelar Askunge spel, som hon spelar på tvn. :) Så tills Anki och Mikael kom hem så hade hon borstat tänderna och ha pyamasen på sig. :) så jag kände mig ganska duktig att jag fick henne till det. :)




Äntligen

Inlägget är publicerat 2011-01-09 i " Mitt liv " / 18:07:19

Äntligen kan Thomas och jag börja lite småt med de vi vill. Tur att man har en pappa som är så duktig på snikeri som ställer upp för en när man behöver råd och hjälp.. Pappa du är bara bäst ibland. :) Inte för han kollar min blogg, han vet knappt hur man använder internet. hehe :P Så nästa helg blir det att börja med det, de har pappa och Karl-inge skakat hand på :) så får vi se hur länge det tar innan de är klart, man får ta det i små steg som pappa säger.. :)

Imorgon ska man vara barnvakt med Linn. Hur ska detta gå igentligen?? Hur tänkte Anki när hon frågade mig igentligen?? hehe. Får se om jag klarar av det annars får man ringa mamma. hehe. Hoppas man kan ut och åka pulka lite ialla fall, VKO säger dem är en bra backe. så hoppas bara Linn vill det oxå.. hehe :) Jag skriver imorgon kväll hur det gick för mig.. Hoppas att jag slipper ringa mamma bara.