Skogsman?

Inlägget är publicerat 2012-02-26 i " Mitt liv " / 18:03:52

ja om man skulle börja med det jobbet kanske? Var med min älskling, svärfar och min älskings bror till skogen idag. Jag fick plocka alla deras trä som de tog ner och dra dem till vägen :) De var ganska så kul faktiskt till mikael tog ner värsta tunga granen till mig men jag fick ut den :D Kalla om att jag är stolt som tuppen för det :) Fast dem hade roligt åt mig en stund. hehe. Så råkade jag tappa ner älsklings cola burk lite oxå men men så är det när man ska pakera sina saker på kanterna. Så nu har eva ont i sina ben och imorgon blir det träning på frkis och svettis :D

Ska börja med våran mat nu som blir hemgjorda fiskpinnar och pommes :)




Hmm

Inlägget är publicerat 2012-02-22 i " Mitt liv " / 18:07:09

Idag har man haft en ledig dag, inte för man gör mycket på såna dag som man hade tänkt sig början på veckan. Man tänker då kan jag göra det och det och det men man gör bara hälften av det? Jag förstår inte varför? Man vill så gärna göra så mycket man bara kan så ingen kan säga att man bara sitter vid tv men de har rätt för där är man i större del av dagen men vet inte varför man alltid ska dra sig dit. :( Jag vill hinna med allt men jag gör det inte och då hatar jag mig som mest. men men.

Jag har varit hundvakt igen och de är alltid lika kul med sälskap av så snälla hundar som bara vill gosa. Min sambo vart lite svartsjuk att jag satt och gosade med dem medan han jobbade ;)

Mitt kusinbarn fyller 3 år på lördag så då blir det att fira honom stort. De blir lite lättare att hitta saker till honom för de är ofta inte under 3 år står de typ på alla leksaker. Fast nu vet jag inte vad jag ska ge honom för något? De är så himla svårt att ge bort saker för man vet aldrig om de blir glad lr om de ska hata det.


Livet blir bättre

Inlägget är publicerat 2012-02-01 i " Tips " / 21:38:23

De är nog tv 3s bästa tvpogram på väldigt länge tycker jag. De handlar om olika kändisar som har haft problem i sina liv kan allt från ätstörningar till sin mor som är alkholist. Hur de har påverkat deras liv och vart de vände till det bättre. Ikväll handlar det om Emma igelström som simmade och fick ätstörningar. Man tar verkligen åt sig om vad de har gått igenom. Jag lovar de är så jävla bra även att de är mycket reklam i den kanalen.





Dagens bus

Inlägget är publicerat 2012-02-01 i " Mitt liv " / 21:17:33

Idag har man varit lediga dag :) Den är efterlängtad efter 6dagars jobb :) Jag har varit hundvakt och barnvakt hela dagen. De gick väldigt bra men jag hoppades på att jag skulle hålla Linn mer aktivitet men man vågar inte för mycket när hon har ont i halsen och lite förskyld. Så de vart mest målning och tv tittande idag även lite kortspel som hon vann över mig fullständigt. Jag skyller på att jag inte kommer ihåg hur man spelar "finns i sjön". hehe. Wilma granens äldsta hund är väldigt speciel hund. Hon ska ha det på hennes sätt och hon har aldrig gillat att vara hos mig. Hon vill bara ut hela tiden men idag har hon varit hel lugn hela dagen. Jag var så glad när de gick att även hon kunde koppla av idag utan att sätta sig på tvären. hehe. Annars har jag tvättat hela dagen faktiskt så nu har jag blivit av med den jäkla stora högen så nu blir det att stryka allt istället om några dagar när de har torkat. hehe.
På lördag ska Linn och jag på Disney on Ice även Anki och Mikael får också följa med. Hehe


Mitt busfrö Linn :)