Hugo

Inlägget är publicerat 2010-12-17 i " Allmänt " / 22:05:58

Min bror söta lilla hund som inte är som alla andra hundar, de är nog det som gör honom så speciell tror jag. När jag är hos mamma så brukar jag anväda min dator som är där. Thomas och jag har inte plats för den i ettan tanke på att den inte är bärbar. Den piper till när man stänger på den så tror knas Hugo att de ringer på dörren så han springer upp på övervåningen och skäller efter typ 5 min så kommer han ner igen och kolla konstigt på mig. :P men men till slut så lägger han sig och sover ijämnte mig. hehe Så en annan sak när man är ute med honom så ska han gå på snövallarna och inte på vägen. hehe. Så måste han alltid hoppa upp på en vall och kolla ner i hagen och kolla om de är någon hund i hagen.. :) hehe


Hugo valp



Hugo från i somras

Värdelös

Inlägget är publicerat 2010-12-17 i " Mitt liv " / 21:55:44

Allså jag är skit dålig på att skriva ofta här. Känns som de är inte så mycket att berätta om mitt lilla liv. Fast de är knappt någon som komenterar endå. men men. Min kussa har fått många tittare nu på sin blog önskar jag hade lika bra fatasi som henne som man alltid hade något att skriva.

Fast min dag har beståt av att sitta i kassan på jobbet typ hela dagen. Stängde med Kata idag :) Hon erkände faktiskt idag att hon saknar mig på helgerna. :D Vi jobbade helger ihop men när min chef anställde en ny tjej så fick hon min helg :( men men jag ska jobba mig uppåt igen och bevisa att jag kan allt och inte låta detta knäcka mig:) jag har varit med om värre saker kan jag säga. Tillbaka till idag så när kata skulle öppna sin bildörr fick hon inte upp den. Hon använde sin tänder för att värma nycklen men de funkade inte så de slöt med att jag rinde älskling så han fick komma med låssmörja så hon kunde öppna dörren till slut.. kalla om att kata var glad, hon var ju tvungen att åka hem och elda oxå.. hehe

Imorgon blir det nog Linköping med Johanna, Elin och någon till och köpa lite julklappar. Jag har inte köpt så många än. värst är nog till mamma och Thomas för de säger inte vad de önskar sig. De tycker jag är dålig stil ;) hehe.


Bild från spanien :)



Eksjö julmarknad

Inlägget är publicerat 2010-12-05 i " Mitt liv " / 20:46:56

Idag har mamma, jag, Arvid, Therse & Erik varit på julmarknad i Eksjö :) Kalla om mycket folk där, men de var inte så mycket stånd att gå till men alla deras butiker var öppna så mamma och jag hittade julklappar till Arvid och Linn. Så jag har börjat lite gran ialla fall. så nu har jag bara resten kvar.. hehe :) Vi stannde och kollade på en kille som höll på med en diablo och lite eld. :) väldigt duktig kille får jag säga och rolig oxå. Zack hete han om de är någon som bryr sig :P hehe Så skulle vi fick på Lennarts cafe oxå för Arvid skulle få lite mat i magen. Vi fick chokladboll och han fick en bit av Thereses fralla men när han fick se att vi åt chokladbollar ville han oxå ha det. men han fick bara mammas ;) När han fick se min skulle han ha den oxå men Therese och Erik försökte ge honom allt annat men han bara spottade ut det. När jag hade ätit upp min så gick det bra med de andra, han är bra för go den killen.. :D Så när vi skulle gå därifrån tyckte Erik att han skull få gå själv :) Arvid gjorde det oxå. Han var så duktig så på att gå. Han såg även en stor hund han vill gå till men de tyckte inte Erik.. ;)

När mamma och skulle åka hem så började snö som bara den, så mamma fick köra hem. Hon tyckte inte alls om det men jag är så feg att köra när de snöar och är halt. :( Älskling försöker få mig att köra mer och säger att min bil har så mycket bra saker, antispin och abs m.m :) Nu är vi hemma igen, Thomas tittar på Harry potter och jag sitter här och kollar lite oxå ibland på Harry potter.. :) Vid 9 blir det Beck på 4 för hela slanten, får se om min kära bror dycker upp lr inte.






Vilken jävla dag

Inlägget är publicerat 2010-12-03 i " Mitt liv " / 21:00:01

Först så ska man soppa av sin bil som vanligt är full med snö. Sedan ska man åka försiktigt ner till jobbet utan att hamna i diket för denna jävla komun har vist inte sand så de kan sanda och sedan har de så jävla dåliga blad när de skottar så de blir håll överallt. Så tur väl är jag så kort så jag slår inte i biltaket ialla fall.. :P När man kommer till jobbet så har inte bilen komit med alla varor så jag får hjälpa magda med mejeriet. sedan funkar allt tills man kommer till lunch. Alla kunde vist inte gå samtidigt på mitt jobb så snälla eva får vänta med sin mat så de andra får äta. Vist är jag snäll?? Så skulle man åka hem då. Jo då har de komit in fukt i min knäppa bil som jag älskar ibland. Så då är det is på insidan av glaset. Man ser inte ett skit bara och bråtom har du för man är så himla hungrig. men jag kom allt hem till slut. hehe :) Nu har jag tagit tag i min stora disk som jag skulle ha gjort för länge sedan men men. Snart ska jag åka och hämta älskling i Gullringen. Ska även till brossan en sväng, såg på facebook att Johanna var inte hemma. :( skulle ju prata med henne. :) Får ta det en annan dag.. :)