Beck roseanna

Inlägget är publicerat 2011-05-16 i " Tips " / 20:27:04

Detta blir kvällens film, såg på tvplanenten.se att canal + first ska visa de gamla Beck filmerna :D De har vist de andra förut som Peter Haber spelar Martin Beck, så nu blir det Gösta Ekman som spelar Martin Beck.

Handling: En naken kvinna hittas död vid en av slussarna i Göta kanal. Hon har blivit utsatt för grovt våld och har ett födelsemärke på ena låret men ingen kan identifiera henne. Till slut kan man konstatera att hon varit passagerare på en av kanalbåtarna och börjar rekonstruera hennes sista dagar.// text från tvplaneten.se


 


hmm

Inlägget är publicerat 2011-05-06 i " Mitt liv " / 12:46:35

Idag händer det inte mycket allså, men man måste ju göra något ialla fall :O) De är så¨fint väder så funderar på att gå en sväng, men den är inte så lång. Jag vågar inte gå så långt tanke på att jag kan inte vägarna här på landet. Mikael har gett mig en kart på 5km som jag kan men jag är värdelös på att läsa kortor så min kära sambo får visa mig vägen. ;)

Jag har blivit klar i hallen och köket nu :) Känns som jag kommer lite nu :) så har jag bara några katonger kvar men 3 av dem kan jag inte plocka upp förrän älskling har satt ihop min byrår ;) Så har jag finrummet kvar oxå men ska de det någon dag. Men de är inte så mycket där längre känns det som. hehe :)


Plock och åter plock

Inlägget är publicerat 2011-05-02 i " Mitt liv " / 13:50:25

Nu har vi äntligen flyttat :) Vi bott här i en veckas tid nu:) Känns väldigt bra förutom all plock, känns som de aldrig blir klart men jag börjar få ett kök nu ialla fall. Min svärmor hjälper mig lite. Från lördag till söndag var min gullplutt här :) Min söta Hugo :O) Tror han faktiskt gillar landet mer än vad jag trodde. ;) Så han fick hjälpa till att plocka lite och han var så dukitig så :) hehe, Farmor och farfar har varit här med min blommor oxå :) så nu har dem oxå flyttat ;)

Idag blir det att forsätta i köket och hallen, hoppas på att bli klar där idag men men, de är lite tråkigt att plocka själv men men. Tänkte gå en sväng men ser att de snöar ute så de ser inte så lockande ut.